Klubben

Banerapport 24 mai!

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 24. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I morgen åpner Hauger for sesongen. Her er siste nytt fra banesjef, Eoin Moroney. Vi takker alle for tålmodigheten og ønsker dere en god sesong!

Vi har nå endelig kommet oss på den andre siden av en av de mest brutale vintrene golfbanen har vært gjennom. I morgen er vi klare for åpning, etter mye hardt arbeid og tålmodighet fra alle. Her er en oppdatering om banen.

Greener
Alle greenene er klare for spill, selv om vi fortsatt har noen skader etter vinteren, men vi er sikre på at de er sterke nok til å tåle trafikken. Vi må være litt kreative med pin plasseringene på noen greener de første ukene. Klippehøyden er nå på 4,5 mm, og vi kan ikke klippe det lavere da vi må beskytte det nye gresset som er på vei opp. Hastigheten vil bli jobbet med de neste ukene etter hvert som vi ser en forbedring på gressflaten.
Vi ber alle om å være spesielt oppmerksomme på hvor man går på greenene og unngå å gå på svake områder. Alle nedslagsmerker må repareres på riktig måte.


Putting Green
Vi må dessverre fortsatt holde putting greenen stengt. Neste evaluering for åpning her blir 01.06.

Tee-steder
Mange tee-steder har allerede en høy standard for denne tiden av året, men noen har fortsatt en vei å gå. På de svakere tee-stedene vil vi plassere tee-boksene på sidene, foran eller bak for å hjelpe reparasjonsprosessen

Fairway
Fairwayene ble i vinter generelt hardt rammet av isbrann, og dette er fortsatt veldig tydelig. Vi jobber kontinuerlig med å så og gjødsle for å hjelpe best mulig med reparasjon og vekst.  Vi er veldig fornøyde med fremgangen, men vi har fortsatt en lang vei å gå for å få dem tilbake til ønsket høy standard. Igjen ber vi alle om å hjelpe oss med denne prosessen ved å ikke gå eller kjøre på åpenbare områder som er svake. Golfbiler vil umiddelbart bli forbudt for personer som ikke tar hensyn til dette.

Det vil være midlertidige regler for bilbruk der det ikke vil være tillatt å kjøre på fairwayene.
Vi ønsker også at alle som går på banen, også benytter sidene av fairwayene så mye som mulig.


Bunkere
Bunkerrenoveringsprogrammet er nesten ferdig. Det gjenstår fortsatt å fylle 3 av de 11 bunkerne med sand. Dette skal være ferdig tidlig neste uke. Det siste trinnet er å fikse de mekaniske skadene rundt disse bunkerne.Veier
Vi jobber kontinuerlig med veiene rundt banen. Vi er fortsatt i ferd med å bygge opp noen veier med grus. Dette skal være ferdig i uke 23.
Vi ber om forståelse for at tiden vår har blitt brukt på å få gresset klargjort for baneåpning, så vi har fortsatt mange kosmetiske ting rundt banen som skal fullføres i løpet av de neste ukene. Vi har også flere små prosjekter pågående rundt om på banen som skal fullføres i løpet av de neste 3 ukene. Vi takker alle for tålmodigheten rundt baneåpning etter å ha vært gjennom en veldig, veldig tøff vinter.

Course Manger, Eoin Moroney

     
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her