Pro/kurs

Custom fitting på Hauger

Er du på jakt etter nytt Utsyr?
Det beste du kan gjøre da er å bestille en Custom Fitting hos oss på Hauger! Og du må ikke tro at det bare er for spillere med lavt handikap - tvert imot.  En dyktig spiller kan oftest kompensere feil og mangler ved hjelp av utstyret. Det kan ikke spillere med høyere handicap.
 
Hva slags skaft skal jeg ha? Stålskaft? Grafittskaft? Hvilket køllehode passer meg best? Det finnes utrolig mange valg der ute, la en av oss hjelpe deg med å finne riktig Utsyr!
Vi er alle forskjellige og har våre behov, når du først investerer penger i nytt utsyr, sørg da også for at utstyret passer deg og ikke blir en unødvendig investering.
 
Vi vil hjelpe deg med å finne riktig lengde , riktig lie (vinkel), stivhet og ikke minst riktig køllehode. Ikke la utstyret hemme din utvikling.
 
Vi utfører også custom-fitting av putter og wedger. Her kan det være mye å hente på å ha utstyret som passer akkurat deg! Riktig lie og bounce vil gjøre nærspillet enklere og hjelpe deg med å få en lavere score!

Joachim gjør kølletilpassing hos oss ved hjelp av en FlightScope launchmonitor. Vi har masse utstyr for å tilpasse deg optimalt.

Vi har mulighet til å tilpasse utstyr fra Callaway, Ping og Titleist. Tilpassingen utføres av PGA-utdannede proer, som samtidig kan komme med tips for svingjusteringer i samsvar med utstyret. Vi bruker samme launchmonitor som Bryson Dechambeau.

Priser
25 min    550,-
50 min 1000,-
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her