Pro/kurs

Hvorfor TPI kartlegging og treningsprogram?

TPI-program

Dette er et program hvor vi tester dine fysiske bregrensninger (fleksibilitet, limitasjoner og styrke) i sammenheng med golfsvingen. Joachim har fullført alle tre nivåene av denne sertifiseringen/utdannelsen. Du får mulighet til å ta den samme testen som spillerne på touren tar. TPI-utdannelsen er i regi av trenere som har jobbet med spillere som Woods, Mickelson, Weir, Villegas, Faldo, Singh, Donald, Watson, Garcia.
Dette programmet tilbyr: 13 bevegelighetsøvelser som kartlegger områdene hvor din kropp kan bli sterkere og mer fleksibel.

Ut i fra dette tilpasser vi et unikt treningsprogram til deg. Dette vil garantert forbedre din golfsving og generelle helse.

Videoanalyse av svingen din for å se full sammenheng mellom fysiske begrensninger og din nåværende sving. 
Over 80% har problemer med bevegeligheten i hofter og skuldre. 
Over 70% av golfere har vanskeligheter med tilstrekkelig balanse.

Hva er TPI?
 
Golf har, siden slutten av 90-tallet, sett en enorm utvikling i hvordan spillere på det høyeste nivået forbereder og vedlikeholder kroppene deres for konkurranse. Spillerne er allerede i ung alder, sterkere, mer atletiske og i fysisk bedre stand til å utføre idretten sin på det aller høyeste nivå. I tillegg ser vi at eldre utøvere forlenger deres karrierer og fortsetter å holde et imponerende høyt nivå.
Golfspillere generelt trenger ikke lenger overbevises om at de presterer bedre dersom de er i god form. Det de ønsker å vite nå, er at deres Golf-pro er oppdatert på dagens utvikling..
Golfere ønsker å ha tillit til deres trener – TPI-sertifikatet gir golferen denne tilliten!
 
Hva gir TPI deg som golfer?
TPI handler ikke om å få deg til å se ut som en bodybuilder eller den beste på PGA-touren. Det handler om å komme i form, slik at du kan spille golf på ditt personlige høyeste nivå, samt å unngå skader. Det handler om å forstå din kropps begrensninger og hva de gjør med ditt golfspill.
Når du har kontroll på dette kan du sammen med din golf-pro arbeide målbevisst med svingteknikk samt fysisktrening/ rehabilitering og kondisjonstrening. Sammen må dere forstå den nyeste teknologien og hvordan den kan benyttes for å bedre ditt golfspill.
 
Med all informasjon vi har fra verdens beste spillere og hvordan de trener, er det nesten som å ha fasiten i hånden..
 
Alt dette kan hjelpe deg til å få ditt spill (og fysikk) til et nytt nivå.
 
 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her