Ny på Hauger

Hauger social club

Velkommen til Hauger Social Club!

Hauger Social Club har som mål å skape et sterkere samhold og klubbfølelse her på Hauger. Ta en titt på aktiviteter som Hauger Social Club tilbyr, hvor fokuset er å gi nyttige tips og triks til deg som nybegynner, som igjen bidrar til enda mer glede av golfen! 
 
På denne siden vil vi legge ut de ulike aktivitetene som vil komme i løpet av sesongen.


Damegruppa x Hauger Socialclub 16.juni!

16.juni slår vi oss sammen med damegruppa og inviterer til lag-turnering for erfarne og uerfarne golf-damer! Vi setter opp lag med to erfarne og to uerfarne så langt det går, og spillform er Texas scramble.

Her oppfordres alle damer å melde seg på! Det er ikke konkurranse som skal være i fokus, men heller det sosiale og mulighet for nye bekjentskap innad i klubben!

Det vil bli lagt opp til enkel servering etter runden, samt premieutdeling!

Hold av dato, påmelding kommer!


Banevandring (dato kommer)!

Bli med Hans på en banevandring fra hull 1-4 for en liten gjennomgang av regler og rutiner. Gjennom sesongen vil vi arrangere to banevandringer, en midt i sesongen og en litt nærmere slutten.

Dette er tiltenkt deg som er noe uerfaren og hvor du kan få med deg noen gode tips til å gjøre golfrunden din mer effektiv, uten å måtte stresse.

Det vil være åpent for spørsmål under hele gjennomgangen og Hans vil gå igjennom ulike situasjoner du kan komme i under en runde.

Om du har lyst på noen gode golftips så er det bare å bli med!Regel-kveld (dato kommer)!

Kurset vil være i to deler. En mindre del med litt enkel gjennomgang og teori og en større del med både teori og praksis ute på banen.

Når vi går ut på banen vil det bli vist situasjoner som fort kan oppstå og hvordan du da skal bruke regelverket.
Dette er en utrolig fin måte og enten friske opp litt på eller sette seg inn i regelverket!

Ta turen og lær noe nytt!

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her