Ny på Hauger

Klubbturneringer

Gjennom året er det mange forskjellige klubbturneringer her på Hauger. Her vil du finne litt info om turneringene og også mulighet for påmelding. Klubbturneringer er en veldig fin plass å møte andre medlemmer på og det setter litt mer fokus på spillet ditt. Under kan du lese gjennom noen av de forskjellige turneringene vi har her på Hauger gjennom sesongen.
Her vil det bli oppdatert forløpende med påmeldinger og mer info som blir lagt ut på hjemmesiden. 

Åpningsturnering

Åpningsturneringen sparker i gang årets sesong. I år blir den avholdt lørdag 7. mai. Her spilles det Texas Scarmble og man kan melde seg på som lag eller alene, og bli plassert på et lag. Texas Scramble er en spillform som får med hele laget, uavhengig av nivå. Ettersom man spiller fra den beste ballen hver gang er det mange som føler presset blir litt mindre. Om du slår dårlig, er det som oftest en annen på laget som ligger spillbart og det er lettere å "legge fra seg" det dårlige slage og tenke på det neste. 

17. mai, flaggturnering

Her på Hauger har det vært vanlig å arrangere flaggturnering på 17. mai. Her samles alle for Champagnefrokost etterfulgt av 9 hull. På en flaggturnering får alle utdelt et flagg som de tar med seg ut på banen. Når du har brukt opp alle slagene dine setter du flagget ned der hvor ballen ligger og er da ferdig. Målet er å komme seg nærmest mulig hull 9, eller klare å spille ferdig og ha slag til gode. 

Eks: Du er en herre som spiller fra 59 med hcp 15. Du har da 9 slag tildelt på de første 9 hullene. Du får derfor 36 + 9 slag (45). Når du putter ferdig på hull 8 slår du ditt 44. slag, dvs. ditt siste slag blir fra tee på hull 9. Du får en kanon drive og ligger midt i fairwayen, da plukkes ballen opp og flagget settes der hvor ballen lå. 

Proens dag

Proens dag er definitivt et av årets høydepunkter her på Hauger. Dette er en lagturnering hvor man spiller Texas Scramble. Da slår alle sammen ut og man velger den beste ballen og alle slår så derfra. Sånn fortsetter det helt til man er i hullet. På Proens dag er det også masse utfordringer og konkurranser underveis i runden, som bildet fra hull 1 i fjor, hvor vi har gjort det litt vanskeligere å få ballen i hullet. Her er det bare å melde seg på, enten som lag eller enkeltperson. Melder du deg på alene vil vi plassere deg inn på et lag. 

Damedag

Damedag spilles på onsdager, både formiddag og ettermiddag, gjennom store deler av sesongen. Det arrangeres også felles avslutting med middag og premieutdeling på slutten av sesongen. Her settes det mye fokus på det sosiale og vi anbefaler alle som ønsker og melde seg på for en uformell turnering med hyggelige damer. 
Les mer om damegruppa her. 

Haugertirsdag

Haugertirsdag er spilles hver tirsdag gjennom sesongen. Denne er åpen for alle medlemmer, så her er det bare å melde seg på. Det er også muligheter for ønske av både starttid og medspillere, ønskene blir innfridd så godt det lar seg gjøre. Haugertirsdag er en fin plass å møte alle mulige medlemmer på, det er også en fin måte og komme seg litt mer inn i turneringsformatet, som det er noe mer fokus på her. Det er ingenting å frykte her, men det vil anbefales for den noe mer erfarne golfer. 

KM

Klubbmesterskapet er nok turneringen som settes høyest av medlemmene i løpet av sesongen. Her skal vi kåre klubbens beste dame, herre og junior spiller. Turneringen blir gjennomført med slagspill. Selv om man ikke har som mål eller forutsetning å vinne er det likevel bare å melde seg på. Du kan sette dine egne mål, som å komme topp 20 eller kanskje bare å klare cutten. På KM er det alltid morsommere desto fler som er med. Om du ikke får spilt begge dagene er det også å anbefale turen opp hit for å kunne se på alle de flotte golferne vi har her på Hauger. 

KM Matchplay

KM Matchplay blir arrangert gjennom hele sesongen og fungerer som et cup-spill. Her møtes man et annet medlem, den som vinner går videre til neste runde, den som taper er ute. Hele "treet"/oversikten vil henge utenfor proshopen, så her er det bare å gå og titte for å se hvem som spiller.

Avslutningsturnering

Avslutningsturneringen arrangeres på slutten av sesongen. Her spilles det en flaggturnering, likt som på 17. mai, men 18 hull i stedet for 9. 


Vi anbefaler alle som er nye til å bli med på turneringer, når dette er en veldig fin måte å danne kjennskap på, spesielt lagturneringer. Om det skulle være noe du lurer på er det bare å komme innom i shoppen eller kontakte Hans, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. 


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her