Pro/kurs

Team Fitness

Team Fitness
Stilling Navn Telefon E-post
Head pro Joachim Lange 926 33 103 joachim@haugergolf.no
Personlig Trener Helene Thorsen 995 24 760 helenevabothorsen@gmail.com
Naprapat/behandler Jeanette Riise 990 29 359 jeanette@lmlk.no
Introduksjon av teamet;

Helene Thorsen (til venstre i bilde)
Fysisk og mental trener. 
Har jobbet i treningsbransjen siden 2005, med utdanning fra Norges Idrettshøyskole og mange sertifiseringer og kurs ved siden av, inkl Raw mental trener. Har dermed en lang og bred erfaring innen trening av ulike mennesker. 
 
Treningsfilosofi er at trening gjør oss mer robust til å takle det livet kommer med, og gjør at vi kan gjøre mer av de tingene vi har mest lyst til å gjøre. Som for eksempel å skape enda sprekere golfspillere som kan kose seg med golf i mange mange år. 
 
Helene tilbyr PT 1 til 1, duo med 2 personer, eller gruppe opp til 6 personer.
Har også online oppfølging med eget skreddersydd treningsprogram i en treningsapp, og har livestreama gruppetreninger (eventuelt også PT timer i disse dager). 

Jeanette Riise (til høyre i bilde)
Naprapat og behandler, samt eier av Lillestrøm Muskel og leddklinikk, hvor det finnes et større team

Fireårig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm uteksaminert 2007. Daglig leder, eier og grunnlegger av Lillestrøm muskel og leddklinikk.

Lillestrøm muskel- og leddklinikk er et tverrfaglig senter med tyngde og kompetansefelt innen manuell behandling.  Se mer om klinikken her: www.lmlk.no

Jeanette har 13 års erfaring som naprapat. Hun brenner for naprapatien og det å kunne se mennesket som en helhet. Etter mange års erfaring innehar hun et bredt kompetanse område i både behandling av idrettsskader og generelle muskel- og skjelettplager.

Vi på Lillestrøm muskel-og leddklinikk ønsker å hjelpe deg som sitter hjemme med akutte eller kroniske plager i muskel- og skjelettsystemet. 
Vi kan hjelpe deg med og utelukke og finne ut av hva som gjør vondt.
Du får råd og veiledning rundt aktuelle plage samt treningstips og konkrete øvelser. 

Ikke nøl med å kontakte oss også uformelt på Mail: post@lmlk.no

Joachim Lange
PGA of America pro, TPI sertifisert  fitness, sving og junior
Joachim er inne i sin 12 sesong som head pro på Hauger og han har vært pro siden 2001. 2006 fullførte han PGA of America sitt 6-årige program (som eneste nordmann) og ble nr. 1 av 120 studenter i sitt kull. Gjennom PGA of America har han vært heldig å ha kurset med eller fått undervisning av mange av de best rangerte golfinstruktørene i verden; blant andre Leadbetter, Hardy, Harmon, Pelz, Flick, Suttie, Rose, Nilsson, Marriott og Foley.

Videre er han autorisert TPI-instruktør på level 1, level 2 og level 3, og autorisert TPI-juniortrener. Dette betyr at han har nødvendig kunnskap til å teste fysiske begrensninger og styrkenivået hos ulike typer mennesker i golfsammenheng.

Han jobbet som pro i Kentucky i 6 år før han flyttet hjem til Norge. Før dette hadde han fullt scholarship i 1. div på college i USA, samt konkurrert på flere miniturer i USA.
Joachim sin teori er at alle golfspillere kan utvikle sine ferdigheter, samtidig som man beholder sin egen svingstil. 

Hauger har to kjempeflinke proer som jobber under sesongen. De heter Martin og Peter, de er også flinke på dette området:-)
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her