Pro/kurs

Hvordan trene golf

Det er mange måter å trene golf. Du kan bli med på kurs, booke en protime, spilletime eller kanskje en hel dag? Ta en titt på hvordan proene kan hjelpe deg, så du får mest mulig glede av golfen!

Book en time med en av våre proer her!


Kurs

På Hauger tilbyr vi kurs til alle nivåer. Ta en titt på menyen til høyre og se hvilke som passer for deg!

Protime 25/50 min (Pris: 550,- til 1000,-)
En protime varer kanskje bare 25-50 minutter, men her er det mange muligheter både før og etter protimen. Dette krever innsats fra spilleren også, så se hvordan du kan få mest mulig ut av en protime.

Det viktigste før en protime er at du har kartlagt hva du vil jobbe med. Trenger du veiledning på nærspill, korte jern, lange jern eller woods/driver? Om du kommer godt forberedt til timen vil også proen kunne gjøre en bedre jobb. 
  
Det viktigste etter en protime er at du trener på det du og proen har gått igjennom under timen. Om du ønsker så gjerne bruk et par minutter på slutten og oppsummer hva dere har gjort, så du vet hvordan du skal trene. 
På denne måten kan du få flere uker med god trening, med kun en time veiledning. 
 
Banespill eller 3 timer med pro! (Pris: 2600,-)
Ønsker du større bredde i økten din? Da kan du ta banespill eller 3 timer med en pro!

Banespill: Ha med deg en pro ut på banen. Dette er tiltenkt spillere som trenger hjelp/innspill med banespillet. Hovedfokuset vil være på spillstrategi, men du vil også være med på å legge opp økten selv.


3 timer med pro: Her får du muligheten til å gå gjennom det du ønsker med proen og du velger selv hvordan du vil legge opp økten! Du og proen vil bli enige om hvordan økten skal se ut og du får jobbet grundig med det du ønsker, samt flere deler av spillet ditt enn hva du ville gjort under en protime på 25 eller 50 minutter. 

Kontakt Joachim Lange her! 

Kontakt Simon Page her! 


Sett opp et treningsløp! (6 timer for prisen av 5, 5000,-)

Sett opp et treningsløp sammen med proen! Dette blir seks treff hvor dere planlegger og setter opp et treningsløp. Tanken med dette løpet er å gjøre treningen din mer konkret og også innspirere til egentrening. Dette er med på å skape fremgang, som igjen fører til mye mer glede av golfen! 

Er dette noe for deg? Ta kontakt med en av proene og sett i gang! 

Kontakt Joachim Lange her! 

Kontakt Simon Page her! 


Temakurs (Pris 500,-)

På et temakurs er det kun ett spesifikt tema som blir gjennomgått. Så har du lyst å trene mer på driving, lange slag eller nærspill er dette en flott arena!
Sjekk ut årets temakurs her!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her