Pro/kurs

Jeanette Riise - Lillestrøm Muskel og Leddklinikk

Vi på Lillestrøm muskel-og leddklinikk ønsker å hjelpe deg som sitter hjemme med akutte eller kroniske plager i muskel- og skjelettsystemet. 
vi kan hjelpe deg med og utelukke og finne ut av hva som gjør vondt. 
- du får råd og veiledning rundt aktuelle plage samt treningstips og konkrete øvelser. 

Jeanette og teamet på Lillestrøm muskel- og leddklinikk ønsker å tilby sine pasienter rådgivning samt øvelser og tips gjennom en videokonsultasjon. Da vi i disse tider ikke får behandlet direktepå klinikken har vi åpnet oppfor  denne muligheten for de som trenger det. Mange smerter både akutte og kroniske kan besvares gjennom å få snakke med og få råd av de som har kompetansen på dette. 
 
For å booke time følger du denne linken: https://lmlk.confrere.com/jeanetteriise eller kontakt Jeanette direkte på:  99029359.

Mer om Jeanette Riise
- Fireårig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm uteksaminert 2007. Daglig leder, eier og grunnlegger av Lillestrøm muskel og leddklinikk.

- Lillestrøm muskel- og leddklinikk er et tverrfaglig senter med tyngde og kompetansefelt innen manuell behandling.  Se mer om klinikken her: www.lmlk.no

- Jeanette har 13 års erfaring som naprapat. Hun brenner for naprapatien og det å kunne se mennesket som en helhet. Etter mange års erfaring innehar hun et bredt kompetanse område i både behandling av idrettsskader og generelle muskel- og skjelettplager.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her