Pro/kurs

Kjøpsvilkår

 

AVTALEVILKÅR VED BESTILLING AV PROTIMER OG KURS

 

  1. Innledning

Ved bestilling av protime eller kurs via Golfbox aksepterer bestiller denne avtalen. Avtalen regulerer rettigheter og plikter mellom bestiller og klubben.

Ved bestilling av protime eller kurs er det påkrevd med forhåndsbetaling.

Angrerettloven kommer ikke til anvendelse, jf. angrerettloven § 22 bokstav m. Det forhåndsbetalte refunderes ikke og bestillingen kan ikke endres, utover i de tilfeller som fremgår av denne avtalen. 

  1. Refusjon

Klubben refunderer det som er forhåndsbetalt dersom:

  • Kurset kanselleres, treneren er syk eller av andre årsaker møte til avtalt tid.

 

  1. Endring av bestilling

Protimer kan endres, men ikke mer enn to ganger. Retten til å endre tiden forutsetter melding til klubben senest 48 timer før oppsatt protime. Kurs kan endres tilsvarende dersom det er satt opp tilsvarende kurs frem i tid der det er ledig plass.

  1. Ansvar

De alminnelige erstatningsregler gjelder for golfspill. Den enkelte spiller er selv ansvarlig for sine handlinger og skal opptre aktsomt og hensynsfullt overfor sine medspillere og omgivelser (forbipasserende, naboeiendommer, klubbens eiendom osv.)

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her