Pro/kurs

Dette er Haugers Pro-team i 2024!

Vi tilbyr alt fra privattimer, gruppetimer eller sett opp et helt eget treningsløp spesialtilpasset deg og dine behov. Les mer om hvilke treninger vi tilbyr her!

Målet til Pro-teamet vårt er ikke noe mer avansert enn at de ønsker å gi deg mest mulig glede av golfen. Book en time med en av våre proer her!

Head pro - Joachim Lange                                                                           

Joachim er inne i sin 18. sesong som head pro på Hauger og han har vært pro siden 2001. 2006 fullførte han PGA of America sitt 6-årige program (som eneste nordmann) og ble nr. 1 av 120 studenter i sitt kull. Gjennom PGA of America har han vært heldig å ha kurset med eller fått undervisning av mange av de best rangerte golfinstruktørene i verden; blant andre Leadbetter, Hardy, Harmon, Pelz, Flick, Suttie, Rose, Nilsson, Marriott og Foley.

Videre er han autorisert TPI-instruktør på level 1, level 2 og level 3, og autorisert TPI-juniortrener. Dette betyr at han har nødvendig kunnskap til å teste fysiske begrensninger og styrkenivået hos ulike typer mennesker i golfsammenheng.

Han jobbet som pro i Kentucky i 6 år før han flyttet hjem til Norge. Før dette hadde han fullt scholarship i 1. div på college i USA, samt konkurrert på flere miniturer i USA.

Joachim sin teori er at alle golfspillere kan utvikle sine ferdigheter, samtidig som man beholder sin egen svingstil. Det samme gjelder trenere. Derfor er han selv oppttatt av å kontinuerlig utvikle seg som trener. Han drar ofte på seminarer med topp rangerte trenere på verdens basis. Alt dette for å utvikles som golfpro.

Tlf: 92 63 31 03
Email: Joachim@haugergolf.noTeaching pro - Simon Page

Simon har spilt golf siden han var 13 år, og ble profesjonell allerede som 17-årig. Etter en kort karriere på ulike mini-tourer, har han siden konsentrert seg om en karriere innen coaching. Med over 30 års erfaring, der han har undervist elever på alle nivå fra juniorer og nybeggynnere til elite- og profesjonelle spillere, har simon opparbeidet en solid dybde med erfaring og utviklet en enkel, men effektiv og morsom kommunikasjonsform som raskt hjelper hans elever både og utvikle, mestre og nyte deres golf.

Simon er tilgejgenlig for både gruppetreing og en til en protimer gjennom sommermånedene på Hauger- og Asker golfklubb. I vintermånedene vil han være tilgjenglig for private protimer på flere forskjellige simulatorsentrene i Oslo området.

Ønsker du mer informasjon om Simon og hans coaching-filosofi, les mer på www.authenticgolf.no


Tlf: 47 88 24 73
Email: Simon@haugergolf.no

1992 PGA Qualified (UK),
Class A+ Advanced PGA Professional (Norway),
2008 TPI Certified Level 1, 2 & 3 Junior coach (USA),
2010 Extraordinary Golf Coach (USA).
Previous Clubs work at in Norway: 
2006- 2010 Haga Gk
2010- 2021 Ballerud Gk
2019-2021 Konsberg Gk
2019-2022 Asker Gk
2022- Hauger Gk


 

Assistent pro under opplæring - Noah Furulund

Noah har vært medlem og representert klubben siden han var 9 år. Han har blant annet representer Hauger på Titleist Tour. Han har deltatt i 6 junior-lag NM og to lag NM for herrer. Han er også 5 ganger junior klubbmester.

Noah går trenerløpet i regi av NGF og er snart ferdig med nivå to. Han har mye erfaring fra juniortrening, VTG-kurs, nybegynnerkurs, samt trenigner med forskjellige grupper fra Et slag av gangen. 
 
Noah sine hovedområder vil være junior (både bredde og elite), men han skal også holde VTG kurs, følge opp Et slag av gangen, kurs/treninger til nybegynnere og fitting.


Tlf: 90 57 03 90
Email: Noah@haugergolf.no

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her