Juniorer

Juniorgruppa

Målet for juniorgruppa på Hauger
- Hauger jobber hardt for å gi alle barn et trygt og godt miljø uansett alder og ferdigheter.
- Vi skal ha et golftilbud til medlemmers barn og eller barnebarn
- Alle våre juniorer trenes av PGA pro med hjelp av trener 1 ressurser og med et bredt foreldreengasjement , dette gir barna de beste forutsetningene for å mestre golfen og ha det gøy på banen.
- Utvikle gode verdier og etikette hos barna som de kan ta med seg videre i livet
- Juniormedlemmer og foreldre skal være lojale overfor klubb og forhåpentligvis senere bli seniormedlemmer

Langsiktig mål er å utvikle en elitegruppe som markerer seg i Norge, både i jente- og gutte-klasser.


Grupper på Hauger
Vi deler treningsgruppen i to hovedgrupper, bredde og satsning, bredde deles inn etter alder og vi har egen jentetrening. Vi ønsker å ha tett kontakt mellom gruppene slik at samholdet og utviklingen blir best mulig.

Vil du melde deg på last ned appen spond – legg til Hauger Golf Junior - Gruppekode er LQBPJ

5-8 år
Passer for nybegynnere og de som har spilt litt golf før. Fokuset er på å ha det gøy med grunnelegende øvelser for golf og bevegelse. Øvelser vil være alt fra og løpe, hoppe, balltre, innebandy, racketer, kanonball, spydkast, stjernekamp. Barna lærer de fem grunnleggende tingene i en golfsving; grep, oppstilling, ballposisjon og vektfordeling. Mye fokus på nærspill!

9-12 år

Fokus her er på det fysiske og tekniske aspektet ved golf og vi bruker TPI programmet med mer for å utvikle fart på en biomekanisk korrekt måte. Kurset passer for nybegynnere og de som har spilt golf før. Her jobber vi med de riktige muskelgruppene for å øke golfprestasjoner. Vi jobber med grep, oppstilling og ball posisjon, vektoverføring, forskjellig lengde på svinger, vi ser også på svingplan og jobber mye med nærspill. Fokus er fortsatt på å ha det gøy.

13+ år

Denne gruppen er for juniorer fra 13 og opp som er ferske eller som ønsker å ha golf som en sosialaktivitet. Fokus er rettet mot grunnleggende GUBBS og enkelsvingteknikk som svingplan og balltreff. Elevene vil lære de fem grunnleggende golf tingene; putting, chip, pitch, sving og spill på bane.

Jentegruppe

Trening kun for jenter, de kan også være med på aldersbestemt trening. Fokus er å ha det gøy i en likesinnet gruppe. Her er ikke alder viktig. Vi skal ha det fint sammen og spille å ha det gøy med golfen. Dette er et samerbeid med klubber på Romerike. Ta kontakt med elin@haugergolf.no for mer info...

Satsningsgruppe

For de mest ivrige som vil satse på golf og delta i turneringer osv. Dette går klart mest på treningsvilje og engasjement. Her vil det være mer individuell oppfølging og turneringsspill.
Hva skjer på treninger;

Treningstider og priser
Klikk her for mer info om dette

Kids camp
Klikk her for mer info

Spørsmål
Lurer du på noe angående juniortrening eller grupper, ta kontakt med Joachim@haugergolf.no 
 


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her